Rhodos – fantastisk meget ferie for pengene

Rhodos – fantastisk meget ferie for pengene

fra 19. maj til 26. maj 2019

En uge med all inclusive for kun 5.950 DKK ekstra uge kr. 1.600

Afgang Billund 06:00 – Afgang Kastrup 16:45

Ingen ekstra regninger til mad i fly eller transport til hotel, hvor vi kører i taxi tur/retur

 

Smartline Cosmopolitan har en fin beliggenhed på Rhodos vestkyst ved Ixia stranden, der går hele vejen ind til Rhodos by – en god spadseretur på 3 km eller en kort taxitur. Bussen til Rhodos by kører lige uden for hotellet. Hotellet har flere 3 pools og motionsrum. Der er 50 meter til stranden. Du har direkte adgang til stranden via en tunnel under hovedvejen.
Der er række historiske attraktioner i nærheden f.eks.

  • Hellenistisk Stadion (26 minutters gang)
  • Stamatiadis Museum for Mineralogi og Palæontologi (34 minutters gang)
  • Rodini-parken (44 minutters gang)
  • Rhodos Akropolis (3,6 km)
  • Apollontemplet (3,6 km)
  • Stormesterpaladset på Rhodos (4,1 km)
  • Rhodos Akvarium (4,6 km}

Hotellets aktivitetsværter arrangerer aktiviteter som vandgymnastik og petanque og der er billard og bortennis. Der Wi-fi overalt på hotellet inklusive værelserne. Vi har et dejligt bridgelokale på 1. sal på hotellet. Der dejlige lyse og velindrettede værelser med balkon eller terrasse, Tv med satellitkanal, køleskab med fryser Elkedel, kaffe og te.hårtørrer, badekar med bruser. Døgnåben reception. Minimarked. Hotellet har 4 etager, elevator og 165 værelser. Reception og vaskeriservice. Værelserne er med udsigt til have eller by. Havudsigt kan tilkøbes for kr. 400,-

Sådan bor du
Sådan spiser du

Mad og drikke
Hotellet har en buffetrestaurant, der serverer græske og internationale retter, samt en græsk taverna, der er åben i højsæsonen. Her findes også en bar og en poolbar. Bar kl. 17.30-01. Poolbar med sen morgenmad samt enkle retter fra kl. 10. Buffetrestaurant med morgenmad kl. 7-10, frokost kl. 12.30-14.30 og middag kl. 18.30-21.30. Du får udleveret åbningstider ved ankomst til hotellet.

Skatter og afgifter
De græske myndigheder indførte en skat på hotelovernatninger pr. 1. januar 2018. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies’ klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Bridgen
Vi spiller fra kl. 17.00 til middag og færdiggør turneringen efter middagen. Præmierne er: 1.
præmie kr. 400,- 2. præmie kr. 300,- 3. præmie kr. 200,- 4. præmie kr. 100,- pr. par i hver række. + småting efter turneringslederskøn.

Tekniss arrangør er Spies Rejser.

Med venlig hilsen
Poul Vestervig Poulsen

[contact-form-7 404 "Not Found"]