Jul/nytår 20. december-4. januar. Krydstogt New York De Caribiske Øer med premium all inclusive

København med fly til New York og overnatning på Hotel Marriott.

Indvendig kahyt kr. 19.900

Udvendig kahyt 22.700

Kahyt med balkon kr. 27.400.

Endvidere 12 dollar til ESTA(visa)

Alle priser er baseret på 2 i en kahyt. Enekahyt efter tilbud.

Du kan dog købe til en lavere pris  i kategorien Just Cruise  indvendig kahyt kr. 16.340 Kahyt med havudsigt kr. 17.690 kahyt med balkon kr. 23.100, I denne kategori betaler man selv for drikkevarer og alle øvrige serviceydelser.

Der kommer tillæg til flyvning retur og overnatning  på hotel i New York, jeg har ikke prisen endnu men regner med omkring kr. 5.000.

Premium All-inclusive

Omfatter  alle drikkevarer af originale mærker, dog kun op til kr. 90.00 pr. glas, endvidere 60 minutters fri internet pr. kahyt, drikkepenge,  en flaske vand pr. person pr. dag, og kaffespecialiteter til måltiderne.

Der er enkelte meget specialiserede restauranter der ikke er omfattet af all-inklusive, men langt de fleste restauranter er omkostningsfrie og omfatter  f.eks. Steakhouse, Fransk restaurant,  Italiens restaurant m.v.

Start en ny ferie tradition med dette 14-dages sydlige Caribien krydstogt fra New York. Se den majestætiske El Morro i San Juan, det ældste spanske fort i den Nye Verden. Hold kameraet klar, når du er i St. John’s, for at fotografere den eneste arbejdsplads i Georgien i østlige Caribien samt den betagende udsigt over sejlbådsbelagt engelsk havn. Tag en naturskøn køretur gennem regnskoven i St. Lucia, der går lige ind i krateret af en massiv “drive-in” vulkan. Og mens du er i Punta Cana, gå ikke glip af det turkise vand i Hoyo Azul, en ferskvands lagune ved bunden af ​​en 200 fods klippe.

Ruten:

 

Jeg har valgt Norwigian cruise lines der er norsk, bemandet mest med skandinaviske kaptajner og officerer og gennem 8 år udråbt til til Caribiens toneangivende krydstogtsrederi med de bedste og fleste tilbud.

En af Norwigians mange fordele er konceptet om total frihed. Du kan f.eks. spise når du har lyst der er ingen faste spisetider i de mange restauranter.

Der kun plads til 2.394 passagerer ( så skynd dig at bestille)Der er 1646 ansatte til at forsøde dit ophold. Skibet er 294 meter langt og 38 meter bredt. Skibet er fra 2015.

Aktiviteter og underholdning

Der er så mange aktiviteter og underholdning at det kan udfylde hvert minut du er ombord. Og har du lyst til at tabe nogle penge kan du også besøge Kasinoet.

Restauranter og barer

Der er rigeligt med valgmuligheder til at opfylde ethvert behov

Bemærk. Der mulighed for tilkøb af forskellige ture ved ankomst til de forskellige havne.

Vi spiller bridge efter aftale og retter ind efter vigtige arrangementer ombord.

Præmierne er: 1.præmie kr. 400,- 2. præmie kr. 300,- 3. præmie kr. 200,- 4. præmie kr. 100,- pr. par i hver række. +småting efter turneringslederskøn.

Er du interesseret kan du tilmelde dig her.

Vigtigt. Senest den 1. juni skal jeg give besked om antal af hensyn til reservation af spillelokale.

  • Afstigning starter normalt 2 timer efter docking.
  • Af sikkerhedsmæssige årsager skal alle gæster være om bord 2 timer før sejlads.

 

 

JEG/VI TILMELDER OS REJSEN TIL KRYDSTOGT TIL CARIBIEN

Jeg/vi ønsker indvendig kahyt til en pris af kr. 19.900Jeg/vi ønsker dobbelt værelseJeg/vi ønsker udvendig kahyt med havudsigt til en pris af kr. 22.700Jeg/vi ønsker udvendig kahyt med balkon til en pris af kr. 27.400

Spilleniveau

Spilleniveau - udfyldes af hensyn til kvalifikationsturnering

A-række spillerB-række spillerC-række spiller

Eller handicap (vis ikke a, b eller c)

Navn/e (skal udfyldes som det står i dit pas)

Adresse (skal udfyldes)

Postnummer (skal udfyldes)

By (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)