Krydstogt i efterårsferien. 9 dage Baltiske lande fra 11-20. oktober med Premium All-inclusive

Priser indvendig kahyt kr. 12.600.
Kahyt med havudsigt kr. 15.600.
Kahyt med balkon kr. 16.900.

Alle priser er baseret på 2 i kahyt. Enekahyt efter tilbud.

Du kan dog købe til en lavere pris  i kategorien Just Cruise  indvendig kahyt kr. 9.450 Kahyt med havudsigt kr. 11.500 kahyt med balkon kr. 12.150, I denne kategori betaler man selv for drikkevarer og alle øvrige serviceydelser.

Premium All-inclusive

Omfatter  alle drikkevarer af originale mærker, dog kun op til kr. 90.00 pr. glas, endvidere 60 minutters fri internet pr. kahyt, drikkepenge,  en flaske vand pr. person pr. dag, og kaffespecialiteter til måltiderne.

Der er enkelte meget specialiserede restauranter der ikke er omfattet af all-inklusive, men langt de fleste restauranter er omkostningsfrie og omfatter  f.eks. Steakhouse, Fransk restaurant,  Italiens restaurant m.v.

Ruten er  fra København – Berlin (Warnemynde) Tyskland- Tallinn, Estland – St. Petersborg, Rusland Helsingfors, Finland Stockholm, Nynashavn og slutter igen i København. Der er ekstra døgn i St. Petersborg.

Sæt sejl til en spændende ferie, der er gennemsyret af historie, kunst og kultur. Rejs gennem Tallinns gamle bydel inden for middelalderbyens bymure blandt vagttårne, yndefulde spirer og snoede brostensgader. Fra St. Petersborg, gå til Pushkin for at besøge tsarens landsby. Under din vandring i Helsinki begynder du fra Senate Square og besøger mange af byens attraktioner, herunder den verdensberømte Rock Church bygget af grundsten og stenbrudte sten. Oplev Østersøen ved land og til havs.

 

Jeg har valgt Norwigian cruise lines der er norsk, bemandet mest med skandinaviske kaptajner og officerer og er udråbt til henholdsvis Europas mest innovative og toneangivende krydstogtsrederi gennem 10 år, og ligeledes udråbt til Caribiens toneangivende krydstogtsrederi med de bedste og fleste tilbud.

En af Norwigians mange fordele er konceptet om frihed. Du kan f.eks. spise når du har lyst der er ingen faste spisetider i de mange restauranter.

Der kun plads til 3.963 passagerer ( så skynd dig hellere at bestille). Der er 1646 ansatte til at forsøde dit ophold. Skibet er 325 meter langt og 52 meter bredt. Skibet er bygget i 2014.

Aktiviteter og underholdning

Der er så mange aktiviteter og underholdning at det kan udfylde hvert minut du er ombord. Og har du lyst til at spille kan du også besøge Kasinoet.

Mod betaling kan du blive klippet og få diverse skønhedspleje og massage.

Restauranter og barer

Der er rigeligt med valgmuligheder til at opfylde ethvert behov.

Bemærk. Der mulighed for tilkøb af forskellige ture ved ankomst til de forskellige havne. F.eks. Tur til Berlin i specialchartret tog.

Yderligere informationer fremsendes efter behov.

Er du interesseret kan du tilmelde dig her.

Vigtigt. Senest den 1. maj skal jeg give besked om antal af hensyn til reservation af spillelokale.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal alle gæster være om bord 2 timer før sejlads. Afstigning starter normalt 2 timer efter docking.

Bridgen

Vi spiller efter aftale og retter ind efter vigtige arrangementer ombord.

Præmierne er: 1.præmie kr. 400,- 2. præmie kr. 300,- 3. præmie kr. 200,- 4. præmie kr. 100,- pr. par i hver række. +småting efter turneringslederskøn.

 

JEG/VI TILMELDER OS REJSEN TIL KRYDSTOGT I EFTERÅRSFERIEN

Jeg/vi ønsker indvendig kahyt til en pris af kr. 12.600Jeg/vi ønsker dobbelt værelseJeg/vi ønsker udvendig kahyt med havudsigt til en pris af kr.15.600Jeg/vi ønsker udvendig kahyt med balkon til en pris af kr. 16.900

Spilleniveau

Spilleniveau - udfyldes af hensyn til kvalifikationsturnering

A-række spillerB-række spillerC-række spiller

Eller handicap (vis ikke a, b eller c)

Navn/e (skal udfyldes som det står i dit pas)

Adresse (skal udfyldes)

Postnummer (skal udfyldes)

By (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)