Kunstbesøg og Bridge på Aalbæk Gl. Kro

Dato: 13.- 15. September 2019

Pris: kun 2.475,- DKK

Inkluderer bustur til Skagens kunstmuseum med guidet rundvisning, bridge og præmier.

Det er en fornøjelse at kunne indbyde til kunst og bridgeweekend på Aalbæk gl. kro Skagensvej 44 i hyggelige værelser, med god mad og dejligt aflåst spillelokale. Inkluderer fri kaffe, isvand og frugt i bridgelokalet.

Aalbæk gl. Kro ligger i den hyggelige stationsby Aalbæk på østkysten kun 20 km. syd for Skagen, som kan nås med tog, hvis man ikke ønsker at have bil med. Havn og strand ligger i gå-afstand fra kroen. Kroen har eksisteret siden omkring 1834 – hvor vi har de første optegnelser om gæstgiveri.

På Aalbæk gl. Kro sætter vi hygge, nærvær, god mad og personlig service i højsædet. Det er vores mål, at gæsterne skal føle sig hjemme hos os, og at gæsterne virkelig er gæster og ikke ”bare” kunder. Du kan læse mere om kroen på deres hjemmeside www.aalbak-gl-kro.dk

Sådan bor du

Skagen Museum


Billede fra museet

Brøndums Spisestue

 
Museets historie
Den 20. oktober 1908 blev Skagens Museum stiftet. Det skete i spisesalen på Brøndums Hotel, hvor Michael Ancher, P.S. Krøyer og Laurits Tuxen samt hotelejer Degn Brøndum og apoteker Victor Chr. Klæbel skrev de første linjer i historien om det museum, der i dag rummer verdens største samling af værker af skagensmalerne.
Skagensmalerne og Skagens Museum.

Kunstnerkolonien i Skagen blev grundlagt, da en ung Holger Drachmann besøgte det lille fiskersamfund for første gang i 1872. I årene efter fulgte en gruppe af unge kunstnere, der alle kendte hinanden fra kunstakademiet i København. På den måde opstod efterhånden en af Skandinaviens mest kendte og anerkendte kunstnerkolonier med navne som Michael og Anna Ancher, P.S. Krøyer, Laurits Tuxen, Holger Drachmann, Carl Locher, Thorvald Bindesbøll, Ulrik Plesner, Christian Krohg og Oscar Björck.

Skagens Museum blev bygget i Brøndum Hotels gamle have. Her ligger stadig de to fredede bygninger, Havehuset, hvor Michael og Anna Ancher boede de første år af deres ægteskab, samt et gamle korntørringsmagasin, som P.S. Krøyer brugte som atelier. Da museumsbygningen stod færdig i 1928 bestod samlingen af 325 værker. Gennem årene, og ikke mindst efter fusionen med Michael og Anna Anchers Hus og Drachmanns Hus i slutningen af 2014, er den fælles samling nu vokset til næsten 9000 værker.

Bygningen og museet
Fra 1911 og indtil museumsbygningen, der blev tegnet af Ulrik Plesner, stod færdig i 1928, fungerede Krøyers Hus som udstillingssted. Krøyers Hus fortsatte som en afdeling af Skagens Museum indtil 1940, da 2. verdenskrig brød ud. Brøndums spisesal blev flyttet over på museet i 1946. Den dag i dag udgør spisesalen stadig hjertet af museet, og er på den måde både kernen af og hele begyndelsen på museets historie.

Museet på Brøndumsvej er blevet udvidet flere gange. I 1982 fik museet sin første tilbygning, der indeholdt et øget udstillingsareal samt et lille tegningsmagasin. I 1989 blev der udvidet med en butik, toiletter og en mindre kælder til depot og personale. I slutningen af 2004 blev museet udvidet endnu engang, denne gang med et lille gult bindingsværkshus, beliggende på Sct. Laurentii Vej 9. Huset var en gave fra Bikubenfonden, og ”Bikuben” bliver i dag blandt andet brugt til de populære malerskoler.
I 2008, hundredeåret for stiftelsen af Skagens Museum, blev beslutningen om en gennemgribende renovering og udvidelse af museet taget. Projektet gik i gang i 2014, og den 12. februar 2016 kunne Hendes Majestæt Dronning Margrethe endelig erklære det udvidede og gennemrenoverede Skagens Museum for åbent.
 

PROGRAM

Fredag
14.00 – 14.15 Ankomst og indkvartering
14.15 – 14.30 Kaffe og kage
14.30 – 18.00 Kvalifikationsturnering
18.00 – 19.00 2 retters middag
19.00 – 22.30 Kvalifikationsturnering fortsat
Lørdag
08.00 – 09.30 Morgenbuffet
10.00 – 12.30 Bustur til Skagen Kunstmuseum
12.30 – 13.15 Frokost på hotellet
13.15 – 17.45 Hovedturnering
18.00 – 19.00 2-retters middag
19.30 – 23.00 Hovedturnering slut
Søndag
08.00 – 10.00 Morgenbuffet
10.00 – 12.00 Mitchelturnering. Præmieoverrækkelse
12.00 – 13.00 Frokost

 

PRÆMIER I HVER RÆKKE:

1. præmier kr. 400,-
2. præmier kr. 300,-
3. præmier kr. 200,-
4. præmier 2 flasker vin.
+ en række småpræmier efter turneringslederskøn

Med venlig hilsen
Poul Vestervig Poulsen

TILMELDING

Jeg/vi tilmelder mig/os 13.-15. september til en pris af kr. 2.475Jeg/vi ønsker dobbeltværelseJeg ønsker enkelt værelse mod tillæg af kr. 400

Efter tilmelding får du opkrævning fra mig for bridge kr. 300,- og restbeløbet bedes du indbetale den 3. september. 8 dage før start fremsender jeg deltagerliste og praktisk information.

Spilleniveau

Spilleniveau - udfyldes af hensyn til kvalifikationsturnering

A-række spillerB-række spillerC-række spiller

Eller handicap

Makkerpar til brug for startliste

Navn/e (skal udfyldes som det står i dit pas)

Adresse (skal udfyldes)

Postnummer (skal udfyldes)

By (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)