Rhodos – fantastisk meget ferie for pengene

fra 10.maj - 17. maj en uge med all inclusive 6.150
- ekstra uge før 2.100 eller efter kr. 2.300

Afgang Billund 6.00. Afgang Kastrup 10.35

ingen ekstra regninger til mad i flyet eller transport til hotellet, hvor vi kører i taxi tur/retur

Hotellet

Smartline Cosmopolitan har en fin beliggenhed på Rhodos vestkyst ved Ixia stranden, der går hele vejen ind til Rhodos by en god spadseretur på 3 km eller en kort taxitur. Bussen til Rhodos by kører lige uden for hotellet. Hotellet har flere 3 pools og motionsrum. Der er 50 meter til stranden.

Du kommer til stranden via tunnel under hovedvejen. Det er et pragtfuldt hotel der sidste år fik stor ros af alle gæster.

Der er række historiske attraktioner i nærheden f.eks. • Hellenistisk Stadion (26 minutters gang)• Stamatiadis Museum for Mineralogi og Palæontologi (34 minutters gang)• Rodini-parken (44 minutters gang) • Rhodos Akropolis (3,6 km)• Apollontemplet (3,6 km) • Stormesterpaladset på Rhodos (4,1 km) • Rhodos Akvarium (4,6 km.

Hotellets aktivitetsværter arrangerer aktiviteter som vandgymnastik og petanque og der er billard og bortennis. Der Wi-fi overalt på hotellet inklusive værelserne. Vi har et dejligt bridgelokale på 1. sal på hotellet. Der dejlige lyse og velindrettede værelser med balkon eller terrasse, Tv med satellitkanal, køleskab med fryser Elkedel, kaffe og te.hårtørrer, badekar med bruser. Døgnåben reception. Minimarked. Hotellet har 4 etager, elevator og 165 værelser. Reception og vaskeriservice. Værelserne er med udsigt til have eller by. Havudsigt kan tilkøbes for kr. 400,-

Sådan bor du

Sådan spiser du

Mad og drikke

Hotellet har en buffetrestaurant, der serverer græske og internationale retter, samt en græsk taverna, der er åben i højsæsonen. Her findes også en bar og en poolbar. Bar kl. 17.30-01. Poolbar med sen morgenmad samt enkle retter fra kl. 10. Buffetrestaurant med morgenmad kl. 7-10, frokost kl. 12.30-14.30 og middag kl. 18.30-21.30. Du får udleveret åbningstider ved ankomst til hotellet. Maden er rigt varieret og super dejlig.

Hotelskatter

De græske myndigheder indførte en skat på hotelovernatninger pr. 1. januar 2018.
Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Bridgen

Vi spiller fra kl. 17.00 til middag og færdiggør turneringen efter middagen. Præmierne er: 1.

præmie kr. 400,- 2. præmie kr. 300,- 3. præmie kr. 200,- 4. præmie kr. 100,- pr. par i hver række. + småting efter turneringslederskøn.

Teknisk arrangør er Spies Rejser.

 

TILMELDING

Jeg/vi tilmelder mig/os rejsen til Rhodos 10. maj – 17. maj til en pris af kr.6.150
Fra BillundFra KastrupJeg/vi ønsker dobbelt værelseJeg ønsker enkelt værelse (tillæg kr.1500)Jeg/vi ønsker havudsigt til kr. 400,-Eneværelsestillæg i værelse med havudsigt kr. 2.200,-Jeg/vi ønsker ekstra uge fra 3.maj til kr. 2.600Jeg/vi ønsker ekstra uge fra 17 maj til kr.2.300

Spilleniveau

Spilleniveau - udfyldes af hensyn til kvalifikationsturnering

A-række spillerB-række spillerC-række spiller

Eller handicap

Makkerpar til brug for startliste

Navn/e (skal udfyldes som det står i dit pas)

Adresse (skal udfyldes)

Postnummer (skal udfyldes)

By (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Ved tilmelding af flere personer - skriv ovenstående data* på øvrige personer i feltet herunder.
*Fulde navn, adresse, postnummer, by - evt. emailadresse og telefonnummer