28. februar 2017

Bridgelejligheder, wellness og arrangementer på Femø

Femø ligger der hvor himlen kysser jorden 50 minutters sejlads fra Kragenæs/Lolland.

Jeg har planer om at opføre 5 ejerlejligheder, og et lille kurbad samt en restaurant, når der er normale finansieringsmuligheder igen.

I forvejen har jeg sommercafé, galleri og bed and breakfast. Lejlighederne sælges helst til bridgespillere eller kunstinteresserede.

Det er den gamle smukke stald på billedet der vises henholdsvis ud mod vej og indefra gårdmiljøet, hvor der indrettes 5 lejligheder øverst og lille kurbad og hyggelig restaurant med kunst og bridgeborde nederst. Den gamle stil bibeholdes.

Idéen
Når vi kommer i den tredje alder ønsker vi to ting i forbindelse med valg af bolig.

1) At vi kan holde os sunde og raske
2) At vi kan være sammen med nogle mennesker, der deler vores interesser
3) At vi har adgang til nogle servicefaciliteter.

På Højriis interesserer vi os for sundhed, kunst, bridge, naturen og humor.
Jeg kalder det FullShare fordi du køber hele lejligheden på normale handelsvilkår, men jeg lejer den ud til kursusaktiviteter indtil du får lyst til en fast bosættelse og prisen er fornuftig.

Lejlighederne kommer til at koste ca. kr. 15.000,- pr. m2 og er fra 82 kvm – 130 m2. Priser fra ca. kr. 1.230.000,-.

Ved udlejning får du min. kr. 150.00 pr. døgn den udlejes.
Det er også muligt at der bliver mulighed for at leje en lejlighed for ca. kr. 6.000 pr. måned.

 

 

KURBADET BESTÅR AF:

Træningsafdeling
Med motionscykel, løbebånd og multimaskine til træning af alle kroppens muskler.
Saunaafdeling

Selvstændige omklædningsrum for damer og herrer med brusebad. Fælles Sauna. Fælles Opholdsrum med bord og stole. Behandlerrum med (samtalerum). Behandlinger: Lægetjek, massage, akupunktur. Solarierum. Café/restaurant med hyggeligt miljø, god kunst og 8 spilleborde, hvor du kan spille så meget du lyster.
Ideen er baseret på selvforvaltning og og en frivillig indsats samt servering af morgenmad og middagsmad.

Selvforvaltning
Ideen er at ejere og lejere udgør en slags grundejerforening, hvor de selv tager stilling til vedligeholdelse og hvilken service de vil have. Vi køber f.eks. en lille person/varevogn til 8 personer som står til disposition for os alle, hvis der altså er stemning for det.

Frivillig indsats
Alle beboere uanset om de er ejere eller lejere forpligter sig til at udføre en til to timers frivillig indsats pr. uge efter bedste formåen. Det kan være alt fra afrydning af borde efter middagen til at organisere bogbytte.

Restaurant

Beboerne skal forpligte sig til at købe mad i restauranten og som minimum middag.
Når byggeriet er færdigt, vil mine bridgekurser blive afholdt på Højriis, hvor jeg i forvejen har 8 overnatningsmuligheder. Ring eller send et par linier, hvis du er interesseret og jeg fremsender tegninger. Du kan selv være med til at præge indretningen.

LIDT OM FEMØ

På Femø er der bakket og frodigt, som naturbeskrivelsen i dan danske nationalsang – levende hegn med stynede popler, enge, moser og dejlige badestrande med rent vand – små stier mellem husene og et pragtfuldt gadekær i Nørreby.
Det er Femø – men kun en del af Femø. At nævne alle dejlighederne som den enkelte oplever på sin vandring eller cykeltur i øens kuperede og afvekslende natur lader sig selvsagt ikke gøre – men sikkert er det, at øen i Smålandshavet udøver en tiltrækning på de besøgende. Det vidner de mange mennesker om, der år efter år vender tilbage.
Størrelsen er 1138 ha.med ca.35 km offentlig vej. Et vejnet der indbyder til enten at vandre eller cykle i ro og mag og nyde de mange “landskabsbilleder”. Landskabet er langt fra lollandsk snarere et stykke sjællandsk med bakker og dale. Her og fred og ro og en idyl som du kun sjældent finder andre steder i Danmark.
Hver sommer afholdes der Kvindelejr, og Femø Jazz.

Der er 150 indbyggere på Femø, de 9 går til bridgeundervisning hos mig på Højriis 🙂

Med venlig hilsen,
Poul Vestervig Poulsen