9. februar 2019

Er der interesse for bridge-krydstogter?

Hjælp mig med at finde ud af det, send spørgeskemaet retur fra min hjemmeside og du får kr. 100,- i rabat på næste oplevelse hos mig i perioden 1. maj – 31.december 2019(det omfatter Rhodos, Mortens And bridge, jule/nytårsrejse og eventuelle krydstogter) uanset om du er interesseret i krydstogt eller ej.

Jeg vil derfor sætte pris på din uforpligtende hjælp ved at afkrydse og sende skemaet til mig.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Jeg er ikke interesseret i tilbud på krydstogter
  NEJ TAK

  Jeg er interesseret i tilbud på krydstogter i følgende områder
  Nordeuropa og SkandinavienIsland –FærøerneBaltikumMiddelhavetCaribienVestindiske øerAlaskaAustralien/Asien

  Evt. andre destinationer - skriv venligst?

  Længde på krydstogt
  7-10 dage10-15 dage15-21 dage

  Flyvelængde til afgangshavn
  2-4 timer4-7 timer10-15 timer

  Hvilke kahytter vil du foretrække?
  IndersideYdersideBalkonMinisuiteSuite