Warning: The magic method Footer_Putter_Plugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/1/9/0/bridge-rejser.dk/httpd.www/wp-content/plugins/footer-putter/classes/class-plugin.php on line 70 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/9/0/bridge-rejser.dk/httpd.www/wp-content/plugins/footer-putter/classes/class-plugin.php:70) in /customers/1/9/0/bridge-rejser.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 700 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/9/0/bridge-rejser.dk/httpd.www/wp-content/plugins/footer-putter/classes/class-plugin.php:70) in /customers/1/9/0/bridge-rejser.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 708 Om Os – Bridge-Rejser.dk
20. februar 2017

Om Os

Vestervig Bridge

Velkommen til min bridgehjemmeside.

I år er det 30 år siden jeg startede bridgerejser med mange spændende flodture på Hollands floder. I de første år havde jeg mange eksotiske rejsemål med lange rejsetider og jeg underviste på mine rejser ligesom jeg havde undervisningshold på Femø forår og sommer.

I dag laver jeg udelukkende rejser med maksimale flyvetider på 5 timer og jeg tager kun til solrige områder med strand og butikker i nærheden, mine jule/nytårsrejser er altid en af De Kanariske Øer, jeg holder mig til det solsikre områder. Jeg har ca. 80 % gengangere på alle mine rejser.

Formålet mede mine rejser er at tilbyde en dejlig ferie med all inklusive i smukke afslappende omgivelser.

Vi spiller altid bridge fra kl.17.00 til restauranten åbner og efter middagen til turneringen er slut ved ca. 22.30 tiden.

Med venlig hilsen Poul